LiveZilla Live Help

Sociale Media

Gesponsorde links

Verdwenen prullenbak terugzetten E-mailadres

 

verdwenen prullenbak terugzetten

  

 

Vista prullenbak Verdwenen

Het wil nog wel eens voorkomen dat gebruikers van Vista de prullenbak zelf weggooien van het bureaublad. Dit komt omdat er verwarring kan optreden tussen het "prullenbak leegmaken" en "Verwijderen" in het rechtermuisknop menu. Op het moment dat u kiest voor verwijderen verdwijnt de prullenbak van uw scherm.

 

 

prullenbak verwijderd

 

 

De Prullenbak weer terugzetten

Gelukkig is het niet moeilijk om de prullenbak weer op zijn plaats te krijgen op het bureaublad. U gaat als volgt te werk:

 

prullenbak terugzetten

 1. Op een lege plek op uw bureaublad klikt u met uw rechtermuisknop en selecteert u: Aan persoonlijke voorkeur aanpassen

 

 

 

Bureaubladpictogrammen wijzigen

 2. Vervolgens klikt u in het geopende "persoonlijke instellingen" scherm op "Bureaubladpictogrammen wijzigen"

 

  

 

instellingen voor bureaubladpictogrammen

3. Tenslotte zet u in het scherm genaamd "instellingen voor bureaubladpictogrammen" een vinkje voor "Prullenbak" en klikt u op OK.

 

 

Pictogrammen terugzetten

Uw verdwenen prullenbak is weer terug gezet. Zoals u in het bovenstaande scherm kunt zien Is het ook mogelijk om deze tutorial te gebruiken voor het terugplaatsen van diverse andere vaste pictogrammen op het bureaublad zoals "Deze computer" en misschien ook wel makkelijk het "Configuratiescherm" of een "Netwerk" pictogram.

 

Meer Prullenbak Tips 

Tot zover de tutorial over het terugzetten van de prullenbak in Windows Vista. Wilt u leren hoe u de prullenbak nooit meer per ongeluk verwijderd? Op de pagina Tips voor de prullenbak staat een register tweak beschreven waarbij u dit probleem voorgoed verhelpt. Of een andere goede tip is: wilt u weten hoe u de prullenbak vastmaken aan de taakbalk

 
We hebben 360 gasten online
De inhoud van Vista Helpdesk.nl is beschermd door auteursrecht en mag niet gekopieerd worden zonder schriftelijke toestemming van de webmaster.
Joomla Template Design