LiveZilla Live Help

Sociale Media

Gesponsorde links

Nieuws over Windows Vista
Google de malware bestrijder E-mailadres
Geschreven door Jan   

 

 

  malware

 

Malware scanner 

Een aantal weken geleden ontdekte werknemers bij Google een plotselinge verhoging van het Internetverkeer bij een aantal gebruikers van de zoekmachine. Bij nader onderzoek bleek deze verhoging veroorzaakt te worden door malware.

 

Uw computer is geïnfecteerd met malware

Het blijkt in alle gevallen te gaan om Windows machines, dit volgens Matt Cutts een van mensen achter de zoekmachine Google. Om de gebruiker op de hoogte te stellen van de geinfecteerde machine wordt hij of zij gewaarschuwd. Dit door een opvallende gele balk met de waarschuwing: Uw computer is waarschijnlijk geïnfecteerd met malware boven de gevonden zoekresultaten.  

 

Hoe werkt de malware

Waarschijnlijk heeft u de malware opgelopen toen u onbeschermd een site of een mail opende. De schadelijke malware heeft toen direct de intellingen van uw computer aangepast. Het zorgt er voor dat al uw verkeer (of een groot gedeelte daarvan) wordt omgeleid via open proxy servers. Met deze proxyservers kan de malware producent ongewilde reclame op uw computer laten verschijnen. Of erger uw computer gebruiken voor het versturen van spam en/of het doorsturen van de malware en zo andere computers infecteren.

 

Gele balk google

 

Op het moment dat Google ontdekt dat het Internetverkeer u bereikt via deze open proxyservers dan krijgt u de gele waarschuwingsbalk boven uw zoekresultaten te zien.

 

Malware verwijderen

Google verwijst verder naar een pagina waar het een en ander over de malware is uitgelegd en waar u de instructies kunt lezen hoe u de malware van uw computer kunt verwijderen. Mocht u de melding zien op uw PC of de indruk hebben dat uw computer is geinfecteerd dan kunt u natuurlijk ook bellen met de helpdesk voor het controleren of oplossen van het malware probleem op uw computer.

 

 

Google malwarescanner?
Een aantal weken geleden ontdekte werknemers bij Google een plotselinge verhoging van het Internetverkeer bij een aantal gebruikers van de zoekmachine.Bij nader onderzoek bleek deze verhoging veroorzaakt te worden door malware.
 
Uw computer is waarschijnlijk geïnfecteerd
Het blijkt in alle gevallen te gaan om Windows machines, dit volgens Matt Cutts een van mensen achter de zoekmachine Google. Om de gebruiker op de hoogte te stellen van de geinfecteerde machine wordt hij of zij gewaarschuwd. Dit door een opvallende gele balk met de waarschuwing: Uw computer is waarschijnlijk geïnfecteerd boven de gevonden zoekresultaten.
 
Hoe werkt de malware
Waarschijnlijk heeft u de malware opgelopen toen u onbeschermd een site of een mail opende. De schadelijke malware heeft toen direct de intellingen van uw computer aangepast. Het zorgt er voor dat al uw verkeer (of een groot gedeelte daarvan) wordt omgeleid via open proxy servers. Met deze proxyservers kan de malware producent ongewilde reclame op uw computer laten verschijnen. Of erger uw computer gebruiken voor het versturen van spam en/of het doorsturen van de malware en zo andere computers infecteren. Op het moment dat Google ontdekt dat het Internetverkeer u bereikt via deze open proxyservers dan krijgt u de gele waarschuwingsbalk boven uw zoekresultaten te zien.
 
Google verwijst verder naar een pagina waar het een en ander is uitglegd en waar u instructies kan lezen hoe u de malware van uw computer kunt verwijderen. Mocht u de melding zien op uw PC of de indruk hebben dat uw computer is geinfecteerd dan kunt u natuurlijk ook bellen met de helpdesk voor het controleren of oplossen van uw malware probleem.
Laatst aangepast op vrijdag 14 juni 2013 21:39
 
Security Essentials 2010 E-mailadres
Geschreven door Jan   
zaterdag 27 februari 2010 01:21

 

Security Essentials 2010 

bron: www.7helpdesk.nl

Het komt nog wel eens voor dat de bedenkers en makers van malware programma's zeer gelijkende kopieen maken van goede bekende virusscanners. Op deze manier proberen ze kopers om de tuin te leiden om hun "waardevolle" product te kopen. Dit keer is het de beurt aan de populaire scanner Microsoft Security Essentials.

Er is sinds kort malware op het Internet verschenen met de de naam Security Essentials 2010. Deze software doet geloven dat de computer besmet is met allerlei virussen en schakelt tevens diverse software op nonactief. Om de nepbeveiliging te activeren zodat u al die virussen (die er natuurlijk niet zijn) kunt verwijderen is het van belang dat u de software aanschaft.

U bent dus gewaarschuwd. Hoe de software eruit ziet ziet u hieronder.

 

                   fake-security-essentials 2

 
Windows 7 toch met IE8 E-mailadres
Geschreven door Jan   

 

 

 

 

  

  

             Windows 7

  

Windows 7 toch met IE8

Microsoft komt terug op zijn voornemen om de Europese versie van Windows 7 zonder Internet Explorer te leveren. IE8 zal als het aan de softwaregigant ligt ook in Europa met het OS worden gebundeld in combinatie met een browserkeuzescherm.

Met het nieuwe voornemen van Microsoft komt de 'uitgeklede' Windows 7 E-variant mogelijk te vervallen; volgens Microsoft zal Windows 7 in Europa, net als de versies in de rest van de wereld, ook Internet Explorer 8 bevatten, maar de eindgebruiker moet in een popupvenster zijn voorkeur kunnen aangeven voor alternatieve browsers, zoals Firefox, Opera of Safari.

De softwaregigant stelt met enige voorzichtigheid dat zijn voorstel om de Europese consument een browserkeuzescherm in Windows 7 te tonen, bij de Europese Commissie zeer waarschijnlijk goed zal vallen. Microsoft hoopt daarmee de 'kale' E-versie van Windows 7 niet uit te hoeven brengen. Daarnaast stelt Microsoft dat met name fabrikanten weinig trek hadden in de E-versie van Windows 7, omdat het aanpassen van de software voor de Europese markt complex en dus kostenverhogend zou uitwerken. Ook zou de Europese Commissie weliswaar pleiten voor concurrentie in de browsermarkt, maar geen 'browserloos' besturingssysteem voor de consument wensen. Microsoft dat mocht de EC het niet eens zijn met zijn voorstel voor een browserkeuzescherm, dat het alsnog op korte termijn een E-versie in Europa kan uitbrengen. Onduidelijk is nog of IE8 ook met toekomstige versies van XP en Vista gebundeld zal worden

 

bron: www.tweakers.nl

 
Stormloop om voor verkoop Windows 7 E-mailadres
Geschreven door Jan   

 

 

 

 windows 7

 

Stormloop op kortingsactie Windows 7

Tom Sanders 16 jul 2009, 13:49

De webwinkel van Microsoft is gisteren in meerdere landen bezweken onder bestellingen voor Windows 7. In Nederland biedt Microsoft geen korting en bleef het rustig.

Consumenten konden sinds woensdag een pre-order plaatsen voor het nieuwe besturingssysteem van Microsoft, dat op 22 oktober zal verschijnen. Inwoners van de 'grote landen' zoals Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk konden de software bovendien met fikse korting bestellen: 77 procent voor Windows Home Premium E, en 65 procent voor Windows Professional E.

Volgens Amazon bestelden kopers in de eerste acht uur meer exemplaren van Windows 7 dan in de 17 weken dat Windows Vista in de voorverkoop lag, meldt de BBC. De server van Microsofts webwinkel bezweek tweemaal onder de bestellingen.

Uitverkocht

Amazon Frankrijk meldt inmiddels dat de aanbieding 'tijdelijk niet op voorraad' is. Bij Amazon Duitsland betalen consumenten inmiddels weer de reguliere prijs als zij de software vooraf willen bestellen en in Engeland is bestellen helemaal niet meer mogelijk.

De Britse site van Microsoft toont op de voorpagina nog wel de aanbieding, maar wie vervolgens de winkel van de softwaregigant bezoekt ziet daar hogere prijzen dan op de voorpagina worden beloofd.

In Nederland kan Windows wel vooraf worden besteld, maar geeft de firma geen korting. Marketingmanager Ralf Becks van Microsoft Nederland kan niet zeggen hoeveel exemplaren er hier zijn besteld, maar vertelt er wel bij dat "de server hier niet heeft platgelegen."

Wel korting voor bedrijven

Voor zakelijke gebruikers zal Microsoft de software vanaf 1 september met korting aanbieden. De aanbieding werd eerder deze week aangekondigd. In tegenstelling tot de consumentenkorting, geldt de bedrijfskorting wel voor Nederland, zegt Becks tegen Webwereld. De firma moet de exacte voorwaarden voor Nederland nog uitwerken, maar de korting bedraagt tenminste 15 procent.

  

 
Windows Vista Servicepack 2 Nederlands E-mailadres
Geschreven door Jan   
 
 
 

servicepack_2 Windows Vista 

  
 

KB948465 Windows Vista Servicepack 2  

Servicepack 2 voor de engelstalige Windows Vista was al geruime tijd te downloaden maar nu is dan het moment daar dat ook de Nederlandstalige Vista gebruiker zich mag verheugen op een update naar Servicepack 2. Niks geen Beta of Illegaal, gewoon orgineel vanaf de servers van Microsoft.

 

Wat is er nieuw aan Servicepack 2

Voorafgaand aan servicepack 1 draaide Windows Vista niet goed. Het servicepack maakte dat het besturingsysteem ging functioneren zoals het bedoelt was door de makers uit Redmond. Een vooruitgang van dien aard hoeven we dan ook niet te verwachten van het tweede servicepack. Maar dat is ook niet nodig want het besturingsysteem is inmiddels volwassen geworden en functioneert, mits goed geconfigureerd, uitstekend. Evengoed worden er door installatie van het tweede servicepack een aantal interessante opties en functionaliteiten toegevoegd aan uw Windows Vista. 
 
 • Ondersteuning voor Bluetooth 2.1
 • Windows Search 4.0
 • Windows Connect Now (WCN) Wi-Fi Configuratie
 • Verbeterde Wi-Fi prestaties na ontwaken uit de slaapstand
 • Uitbreiding van het exFAT file system met UTC timestamps
 • Ondersteuning voor de ICCD en CCID form factors
 • Verbeterde prestaties van Windows gadgets (vooral de RSS feeds gadget)
 • Ondersteuning om data te branden op Blu-Ray schijfjes
 • Verbeteringen in Media Center (Content protection for TV)
 • Verbeteringen in Applicatie compatibiliteit
 • Verbeteringen in betrouwbaarheid
 • Ondersteuning voor de nieuwe 64bit VIA processoren
 • Verwijdering van de bovengrens van 10 open uitgaande TCP connecties
 • Verbeterd stroombeheer
 
 

Nederlandstalig Servicepack 2 Voor Vista

Al met al een goed pakket. U kunt het 475 MB grote servicepakket van Vista downloaden vanaf de volgende plek:
  

Zelfstandige module Windows Vista Service Pack 2

 
 
 
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 6
We hebben 24 gasten online
De inhoud van Vista Helpdesk.nl is beschermd door auteursrecht en mag niet gekopieerd worden zonder schriftelijke toestemming van de webmaster.
Joomla Template Design