LiveZilla Live Help

Sociale Media

Gesponsorde links

Photoshop Tip Aeroglass tijdelijk uitschakelen E-mailadres

 

 

 

 

 

photoshop-tweak

 

 

 

Photoshop Tip Aeroglass tijdelijk uitschakelen

 


Ik noem dit de Photoshop tip maar het kan evengoed met ieder ander zwaar programma welke veel van uw geheugen en processor vraagt.
Zoals u waarschijnlijk wel weet of anders wel kan indenken vraagt een programma als Photoshop of ieder ander programma waar je veel geheugen voor nodig hebt veel van uw computer. Dit geldt ook voor het prachtige thema Aeroglass. Nu bestaat er de mogelijkheid om Aeroglass thema automatisch uit te schakelen op het moment dat u een zwaar programma zoals bij voorbeeld Photoshop activeert. Zodat het programma en dus uw computer optimaal kan blijven presteren.

 

De tweak

1. Allereerst selecteert u de eigenschappen van het programma zoals op onderstaande afbeelding. (rechtermuisknop - eigenschappen)

 

 

 

aeroglass-uitschakelen

 

 

 

2. Vervolgens selecteert u in het eigenschappenscherm het tabblad "Compatibiliteit"

3. Op dit tabblad zet u een vinkje voor "Bureaubladsamenstelling uitschakelen" en klikt u op toepassen en OK

 

 

 

aeroglass-uitschakelen-2

 

 

 

Op het moment dat u nu photoshop (of ieder ander zwaar programma) opstart zal Vista automatisch de Vista Aerolook uitzetten. En wanneer u klaar bent met het programma en afsluit zal Vista automatisch de aerolook weer opstarten. Ideaal

 
We hebben 416 gasten online
De inhoud van Vista Helpdesk.nl is beschermd door auteursrecht en mag niet gekopieerd worden zonder schriftelijke toestemming van de webmaster.
Joomla Template Design